Nyheder fra Fendt

Christina Hembo og hendes familie er hjemme igen efter en dejlig uge i campingvogn midt i det danske ferieland. En som næsten gik alt for hurtigt.

Fendt campingvogne er kendt for deres høje kvalitet og gode håndværk. Det kommer tydeligt til udtryk i Opal serien, der ligger lige under topserierne Diamant og Brillant hvad udstyr og interiør angår.

Fendt campingvogne er blevet voldsomt populære i hele Europa. Fendt vinder år efter år den ene pris efter den anden, og i år er ingen undtagelse. Nu er Fendt også nomineret til Årets Campingvogn i Danmark.

Mange forbinder camping i ydersæsonen eller om vinteren med træk og kondensvand inde i campingvognen. Men ikke i en Fendt. Den er nemlig designet til at holde et godt indeklima hele året.

Mange campister afholder sig fra at campere om vinteren bl.a. på grund af frygt for om deres campingudstyr nu også kan klare det. Men en Fendt er bygget til at blive brugt hele året.

Fendt Tendenza er er tidløs trendsætter, der ofte har sat standarden for hvad man ”tør” at gøre i en campingvogn. Og det gør den også i sæson 2016.