Nyheder fra Fendt

Christina Hembo og hendes familie er hjemme igen efter en dejlig uge i campingvogn midt i det danske ferieland. En som næsten gik alt for hurtigt.

 C i c vogn

Christina har skrevet dette blogindlæg til den gode ferie:

Vi har nu været en uge på camping på Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand, men kunne sagtens have brugt en uge eller to mere.

Vi boede i en Fendt Campingvogn, som var en oplevelse i sig selv. Mit første indtryk, da jeg trådte ind i vognen, var faktisk følelsen af, at det var et luksus hotelværelse. Både design og funktionalitet var helt i top. Køleskabet var vildt stort, og så var der dejlig gulvvarme, som var med til at sprede en god varme, når solen gik ned.

Både vi voksne men også i høj grad børnene følte os rigtig godt tilpas og nød virkelig at være i campingvognen og på campingpladsen.

Vi nåede næsten det hele

En uge er bare for lidt. Børnene skulle jo lige nå i legeland, badeland, wellness, fiske efter fisk i søen, spille fodbold og bare nyde det. De voksne skulle jo lige nå i wellness, løbe og cykle, se solnedgangene og ikke mindst bare slappe af og være sammen alle sammen.

Vi nåede næsten det hele, og det var bare så skønt.

Vi glæder os allerede til næste gang.

 

499 501